Наиме, колеге су у неколико наврата покушале и да их помире, али нити Мира жели да чује за Неду, нити Неди пада на памет да пређе преко сукоба који су имале пре неколико година на снимању новогодишњег програма на РТС-у. 

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Одлично је прошла. Мени нико не може да се уноси у фацу. Уз дужно поштовање свачије каријере, али и ја имам успешну каријеру, која траје 30 година. Ту је било сијасет певача, од Лепе Лукић, Снежане Ђуришић, Маринка Роквића, Ане Бекуте… Никоме ништа није сметало, само Неди - рекла је тим поводом Мира, а Неда је била иронична: 

- Не замерам особи која тако може да реагује. Јер, нормално, свако жели да чује што бољи тон, да не буде тих или у фалшу. Али добро, то је њено схватање, свако долази на посао и приступа послу како мисли да треба. Ја желим да буде добро, а некоме је свеједно - рекла је Неда након сукоба са колегиницом.

Фото: Милена Анђела

 

 

Подсетимо, Неда се тада сатима бунила да јој не одговара звук, па је, како је Мира објаснила, извољевала и око светла, и око шумова, ма баш их је све пореметила, и то толико да је Мира малтене скочила да је бије. Од тада се њих две не миришу и нема шансе да се помире.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".