Певачица Сара Јовановић познатија јавности као Сара Јо, не живи у свом стану који је недавно пазарила. Наиме, она већ месецима борави у хотелу.

Разлог због ког популарна певачица живи у хотелу је то што се стан тренутно сређује, те Сара привремено тамо борави док се радови не заврше. Иако је Сара веома заузета, неки се питају колико ће певачица провести времена у хотелу пре него што се усели у свој нови стан.

Подсетимо, певачица је недавно открила детаље своје везе са Словенцем Жигом Солтером. Како је истакла, обоје су били заузети када су се упознали, те су раскинули са тадашњим партнерима и одмах упловили у емотивну везу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ово ми делује као најозбиљнија веза и највећа љубав до сада. Стварно је дошла спонтано, јер су нас људи већ виђали заједно, много смо радили заједно и онда ето, десило се. Ми смо радили спот пре короне, није било варница између нас. У тренутку када смо кренули да радимо, били смо у везама и када смо у вези, не видимо никога другог. Међутим, у неком тренутку, пар месеци касније, он је раскинуо, ја сам била ту уз њега као пријатељица. Ја сам тада још увек била у вези, па сам доста времена ја била соло, а онда смо се константно налазили у истим градовима, ван Београда, ван Србије – наступи по Црној Гори, Словенији, тамо – вамо - рекла је Сара Јо у једној емисији и наставила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Покушавам да вратим филм, прво смо се дописивали, опипавали терен, плашили смо се да не упропастимо сарадњу и пријатељство, а до тада ништа конкретно. И онда из дана у дан, мислим да је једна моја порука пробила ред и више није имао недоумица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: