Рејчел Тејлор (29) и Џо Хачинс (26) у вези су годину и по дана. Деле исти кров над главом, али Рејчел је строга када су финансије у питању. Не либи се да сваког месеца свом партнеру наплати кирију, без обзира на то што је многи осуђују. Рејчел је за "The Sun" открила да све ради из доброг разлога.

- Наплаћујем му кирију. Он јесте мој дечко и отац мог детета, али када су у питању финансије, ја сам главна. Славимо нашу љубав, али ћемо прославити и мој оштрији приступ финансијама. То је мој стан и Џо мора да плати кирију. Знао је да за Дан заљубљених желим руже, али и плаћање станарине на време - рекла је Рејчел и додала:

- Знам да ме други осуђују. Једни ће рећи како сам себична, други ће рећи да зарађујем захваљујући мом дечку, трећи да сам лоша девојка... И моји пријатељи су били шокирани када сам рекла да му наплаћујем станарину. Један од њих је рекао да сам похлепна. Раније сам се потресала, али сада не. Желим да се границе у односу знају, а усвајање пословног приступа новцу је најбољи начин за то - објаснила је Рејчел.

Њен дечко сваког месеца даје 400 евра. Рејчел је пре три године купила двособан стан за око 150.000 евра. Наплаћивањем кирије свом дечку плаћа хипотеку која месечно износи 700 евра. "Радила сам са скрац́еним радним временом од своје 15. године, тако што сам чувала децу. Када сам напустила школу, радила сам у администрацији и уједно студирала. Уштедела сам сваки евро да бих стекла стан. Није ништа фенси, али је сигурност за моју будућност", рекла је Рејчел.

Пар је поделио и остале трошкове, укључујући грејање и рачуне за воду. Свако плаћа по пола. Рејчел је истакла да су је претходни момци оставили у дуговима и да није желела да дозволи да се поново догоди исто, док је Џо признао како је био шокиран на почетку, али је на крају разумео њену одлуку.

- То нас је учинило јачим паром. Никада се не свађамо око новца, само смо опуштенији у подизању нашег сина - истакла је Рејчел.

БОНУС ВИДЕО:

(The Sun)