Међутим на снимцима са прославе се нису могли видети Богдана и Вељко Ражнатовић, због чега су кренуле спекулације да нису присуствовали том чину. Међутим Мирко Шијан тврди другачије, док је његова мајка Гоца Божиновска била бесна због те ситуације.

На снимцима и сликама на друштвеним мрежама нису могли да се виде Бојанина сестра Богдана Ражнатовић и њен супруг, иначе Мирков дугогодишњи пријатељ, Вељко Ражнатовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/ serbianacevr

 

Бојанини родитељи Богдан и Данијела, као и сестра Наташа, били су једни од највеселијих, што се могло видети на објавама са прославе којој су присуствовале и многе Родићкине другарице, као и Миркови пријатељи, док ни у једом кадру, чак ни у позадини, није било Богдане и Вељка.

- Немојте да ме питате то! Шта се више хватате само "Богдана и Вељко", питајте ме шта имате да ме питате за моје унуче и моје славље - рекла је Гоца за "Телеграф џетсет".

- Богдана и Вељко не воле да се експонирају, то сви знате. Наравно да су били - рекао је Мирко Шијан.

Фото: Инстаграм принтскрин/ bojana__rodic

 

И док о Богдани и Вељку није била вољна да говори, Гоца је с радошћу причала о детаљима са унуковог крштења.

- Све је било супер, онако како смо замислили. Сви су били, Бојанина породица, наша, пријатељи. Сви смо уживали, провели се, певали. Зоран је био невероватан! Док је поп певао, он је гукао на њега, сви смо се у моменту насмејали. Ниједном се није заплакао, ни са чим није показао да му је нешто нелагодно, ипак је у цркви и хладно, стварно нисам видела да дете не заплаче. Толико је био мио, сви су се одушевили - рекла је Божиновска.

- Сви су били весели, не могу никог посебно да издвојим, Мирко, Бојана, породица њена, наша... Било је бакшиша, Мирко је давао, сви су, поручивали су песме и давали, али нисам то детаљно испратила... - рекла је Гоца и додала да јој је унук Зоран центар света.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".