- Када је изашла песма "Џанум" стизало ми је много порука: "Мораш ти да нас представљаш"… Људима се свидела та песма јер је другачија, али се и пробила ван наших граница. Сећам се једном када сам седела код куће и видела да је Аријана Гранде лајковала један ТикТок који је АИ верзија песме ‘Џанум’, кад би је она певала - открила је Теодора.

- Није то ништа много битно, али то значи да је чула како звучи та песма, барем на том ТикТок-у, па ми је било драго. На листи највиралнијих песама око мене су биле Тејлор Свифт и соундтрек из "Мале сирене". Била је и нека турска песма која је у том тренутку била јако популарна на ТикТок-у - присетила се Павловска.

- Нисам ја то нешто качила, била сам са Там и Кене Беријем код куће и он ми је рекао: "Хајде објави то". Окачила сам, али било ми је некако глупо. Не кажем да не треба, то је моја грешка вероватно. Са неким од светских звезда сам ишла на часове на Берклију. Чарли Пут је на пример скроз нормалан. Једна девојка је свирала бас за Бијонсе, доста њих после школе сарађују са великим звездама - испричала је Теyа Дора, а затим се осврнула на значење песме којом ће се представити на горепоменутом фестивалу.

 

 

- Рамонда је цвет који првенствено расте на Балкану и јако је редак. Она је јако леп симбол. Постоји Дан примирја у Првом свестком рату, то Рамонда обележава. Када је потпуно дехидрирана само једна кап воде може да је врати у живот - објаснила је певачица.

На фестивалу "Песма за Евровизију 2024" такмичиће се и њен колега који је, са друге стране, изазвао бурне коментаре због гостовања у Јутарњем програму, а више детаља о томе погледајте у одвојеном тексту: "Пљујеш, неваспитан си!" Тајац у Јутарњем програму: "Имао сам нешто у грлу, морао сам да се очистим!"