Весна Ђогани недавно је отпужила репера Стефана Ђурића Расту да је њој и Ђолету изненада отказао сарадњу. Наиме, певачица је истакла да је малтене све било договорено, али да је тада Раста отпутовао са својом бившом супругом, Аном Николић, на медени месец, после чега више ништа није било исто.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада је Раста брутално одговорио на ове прозивке, не желећи да штеди Ђоганијеву.

- Ја сам "некад" био добар сарадник, а ти само добра љубавница цели живот. Заборавила си да нисте успели да изведете ниједну од три понуђене песме. Наћи ћу их да чују људи да сте ипак ви кавез играчи код којих је залутао микрофон. Огавно је како сте кивни на наш успех. Жао ми те и тебе и љубавника. И да не знам шта је теби твој љубавник рекао, али паре видели нисмо, а бојим се ни ти. Решите то међусобно, јер ћу истог момента да вас тужим за ове клевете. Беднице - написао је Раста.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Весна је током једног гостовања испровоцирала нове репере, истичући да се воде само материјалним, као и да им због тога неће опстати каријера.

- Војаж, Раста, Девито, они само хоће брзу лову, добру лову, они неће бити ту за две године сигурна сам. Они гледају бизнис, они сад како се понашају у својој каријери, они то раде као бизнис, то је свима нама јасно. Њега не занима да за тридесет и нешто, плус, ради и иде на тезге, боли га уво. Па и дан данас он избаци албум да би добијао од Спотифаја и остало, мислим јасна нам је математика, ми који смо старији, који се бавимо тиме мало дуже - истакла је Ђоганијева у подкасту "Мемецаст".

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanrasta

 

 

Раста јој је одмах одговорио на ово.

- Ко ће да подсети госпођу да је била са својим мужем/љубавником код мене у студију да измоле песму - написао је репер, али је Ђоганијева навела да је овај коментар не погађа.

БОНУС ВИДЕО: