Пун Месец у знаку Девице моћан је и помоћи ће нам да затворимо врата астролошкој години. Сатурн је такође активан под овим пуним Месецом и иако његова присутност понекад може бити јака, помоћи ће нам да поставимо границе, посебно када је у питању наше здравље. Сатурн ће нас водити да будемо чврсти према себи и дати нам самопоуздање да устанемо и тражимо од других оно што нам је потребно.

Фото: Профимедиа

 

 

Пун Месец у знаку Девице стиже 24. фебруара 2024. и последњи је пун Месец у астролошкој години и последњи пун Месец пре почетка сезоне помрачења. Енергија чишћења бит ће јака под овим пуним Месецом. Обратите пажњу на свој ум, тело и душу.

Меркур ће имати јак утицај за време пуног Месеца. Меркур је такође природни владар Девице па ће његова присутност бити појачана. Под овим пуним Мјесецом можемо да примимо поруке или знакове из свемира који нас могу водити. Обратимо пажњу и верујемо свом унутарашњем гласу.

Исцељујућа енергија је јака под пуним Месецом у знаку Девице, посебно она која се односи на исхрану нашег тела. Морамо пазити на здравље. Употријебите његову енергију да промените своју исхрану, започните нови план вежбања.

Сатурн је такође активан под овим пуним Месецом и иако његова присутност понекад може бити јака, помоћи ће нам да поставимо границе, посебно када је у питању наше здравље. Сатурн ће нас водити да будемо чврсти према себи и дати нам самопоуздање да устанемо и тражимо од других оно што нам је потребно.

Фото: Профимедиа

 

 

Искористите снагу Сатурна да се потврдите и поштујете све границе. Рећи “не” може бити застрашујуће и супротстављајуће, али знајте да је свемир на вашој страни и подржава све ваше напоре да постигнете боље здравље у свом животу.

Свеукупно, пун Месец у знаку Девице је моћан и помоћи ће нам да затворимо врата астролошкој години. Док под овим пуним Месецом циркулише снажна енергија прочишћавања, постоје и јаке подржавајуће вибрације које нас подстичу да се усресредимо на добробит.

Наше тело је наш храм и време је да се тако односимо према себи, преноси Атма.хр.

БОНУС ВИДЕО: