Бик- очекујте неочекивано!

Како се ближи крај године и долазе нам празници тако и код вас време откуцава тик так... Универзум вам доноси најлепши љубавни цвет ! Очекујете људо заљубљивање и луду љубав која засигурно прераста у једну озбиљну везу коа ће бити крунисана браком. То је љубав која ће вас Бикове да помери са земље, а то је у вашем случају баш тешко! Уживајте и пригрлите овај децембар.

Фото: Депозитфото

 

 

 

Рак- ви већ чујете црквена звона у ушима.

И јесте тако је, нисте се преварили. Децембар месец за вас спрема велико љубавно изненађење. Љубав о којој су писали песници, љубав од које се кожа најежи, љубав о којој други заједљиво шапућу. То је љубав какву сви прижељкујемо а вама ће се остварити! Од вас се не тражи не тражи ништа, само је потребно да се опустите и да удахнете дубоко чаролију универзума!

Лав- било да сте слободни или заузети вама следи љубав!

Велика страствена, јака. Цела 2021. година је била поприлично напорна за вас али се зато универзум постарао да вам да најлепши љубавни поклон за празнике. Ако сте у емотивном односу доживљавате буквално нову љубав са старим партнером. Ако сте слободни велику љубав упознајете на месту где се најмање будете надали. То ће бити онај трептај секунде и ви ћете се препознати!

Рибе- вама се љубавна чаролија већ дешава!

За неке припаднике знака Риба је већ почела а за неке ће почети , у оба случаја вас чаролија прати и у 2022. години. То је година која ће обележити ваш љубавни живот. Ви сте потпуно пробуђена особа која је наравно задржала део своје маште и баш такав љубавни партнер се појављује у вашем животи. Једино шта је потребно нагласити је да сте ви сада "деца љубавне среће" и да је 2022 година година љубави за вас

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".