Било је потребно десет година да се обори рекорд трајања најдужег концерта, а Драгана је то урадила тако што је победила саму себе. 

Дива је оборила рекорд, певала је дуже него претходну ноћ, чак четири сата и 45 минута, док је вече пре тога певала сат времена и 15 минута.

Фото: АТА имагес

 

Драгана је после најдуже забаве расплакала публику емотивним речима:

- Само да вам кажем да сам вам бескрајно захвална што сте вечерас били са мном и јуче били са мном. И што сте обележили 40 година моје каријере, али оно што сам желела да вам кажем на почетеку, уствари не бих волела јер тада бисмо сви били тужни - рекла је она и наставила:

- Ми ћемо се и даље дружити, певати, негде, било где, али оно што гарантујем да је ово моја последња Арена, само да знате - рекла је Драгана након чега су се многи у Арени расплакали, док су други узвикивали. "Идемо на стадион, идемо на стадион".

Певачица је истакла да ово није њен последњи концерт, али да концерте попоут Арене који су нека врста доказа, неће радити. 

- Зато вам дугујем све, много вас волим и немојте никада да заборавите да је ту увек за вас, ваша Драгана Мирковић - узвикнула је она.

(Ало)