С обзиром да је била на породиљском одсуству, нисмо је често виђали. Сада се враћа са представом “Пријатељи”, у којој глуми Фиби Буфе. 

Као што је познато, Марија има и сина Данила, којег је добила са Рашом Буквићем. Ћерку Олгу родила у другом браку, а идентитет мужа и даље је тајна. 

Лепа глумица искрено је признала да је имала тешку трудноћу. Тачније, констатован јој је синдром  “хиперемесис гравидарум”. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/marijabergamofficial

 

 

- Људи то лако помешају са такозваним “јутарњим мучнинама”, али није исто. Врло је исцрпљујуће, јер се готово ништа од хране и течности не може задржати у организму. Последице су разни здравствени проблеми - испричала је Марија у интервјуу за “Хелло!”.

- Вероватно је једина добра страна овог синдрома то што не можеш да се угојиш, јер девет месеци не можеш ништа да поједеш - открива Марија Бергам коју су, и док је носила ћерку Олгу, често питали како је могуће да је тако мршава. 

Фото: В. Данилов

 

 

О здравственом проблему са којим се суочила код нас се мало прича. У свету, ипак, није тако. Томе је, вероватно, допринела и чињеница да је исти синдром дијагностикован и принцези од Велса.

- Изненадила сам се да у Великој Британији постоји покрет који пружа помоћ женама са тим синдромом. Снимљено је и неколико документарних филмова на ту тему и објављено безброј чланака - каже Марија Бергам, не кријући дивљење према Кејт Мидлтон која је, упркос свему, родила троје деце. 

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: