Позната задругарка Миљана Кулић  је својим повратком уријалити изазвала праву пометњу, а највише јој се обрадовао Дарјан Радумировић, нови ријалити играч коме су се очи сијале када ју је угледао. Њих двоје су из дана у дан били све ближи, а на крају су упловили у везу. 

Дарјан је за Миљану припремио специјално изненађење, које ју је купило, а она је на Дан заљубљених озваничила везу. 

Миљанина мајка Марија је дала свој суд о новом зету: 

Марија је прво дала свој суд о Миљанином наступу на одржаној Елитовизији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Јако ми се допала. Била је јако насмејана, расположена и потрудила се - истакла је Марија.

Миљанина мајка је дала суд, који су сви чекали, те је открила да ли њена наследница има њен благослов, када је реч о вези са Дарјаном.

- Од зета нема ништа. Миљана је карта за боравак и планирање уласка у наредну сезону, сваком њеном ријалити партнеру до сад била. Немам ништа против тога да време проводе заједно, али даље од тога не долази у обзир. Сви партнери од ње гледају да извуку неку корист. Не мислим да је он лош, али не знам због чега су одмах ушли у везу. Можда су желели да дају до знања бившим партнерима да више нису слободни. Мени се не допада јер износи првљав веш о Снежи, због тога сматрам да га ни Миљана не схвата озбиљно. Он је живео са њом и то треба да се поштује. То изношење прљавог веша је за мене страшно, огавно и одвратно. Не сматрам то трајним. Сеје децу на све стране и то је страшно. Има скоро четрдесет година, а не зна коме је направио дете. Не делује ми као да је сасвим зрео за своје године - истакла је Марија.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: