Певачица Ана Севић постаће водитељка популарног певачког такмичења.

Када је водитељка Сања Кужет обелоданила да се налази у другом стању и да неће остати до краја ове сезоне "Звезда Гранда" сви су се запитали ко ће доћи на њено место.

Јавност је овим поводом дала машти на вољу, па су се у медијима помињала имена о којима никада није ни разматрамо у "Гранду", будући да је одлука о томе да ће то бити Ана одмах и донесена.

Фото: АТА имагес

 

 

Севићева је одушевљена због сарадње са продукцијом у којој је започела каријеру.

Врела акција пред пуном собом: Миљана и Дарјан се препустили страстима, цимери их гледали у шоку

- Драго ми је што смо поново заједно! - каже Ана за "Гранд" и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Велика је част и привилегија поново стајати на бини са које сам и сама потекла и провела прелепе године и као такмичар, а потом и као водитељ. Имам невероватан набој емоција и заиста, ово је била понуда која се не одбија, с обзиром на то да сам емотивно везана за "Звезде Гранда" и да су оне биле огромна прекретница у мом животу. Драго ми је што ћу и са новим генерацијама такмичара створити дивне успомене и надам се да ћу успети да им помогнем својим искуством и саветима, јер сам и сама била у њиховој кожи - закључила је, не покушавајући да сакрије колико је емотивно доживела позив и понуду да поново стане на сцену музичког такмичења као водитељка.

Подсећања ради, након такмичења у "Звездама Гранда" које је завршила веома успешно, она се у тандему са Миланом Митровићем сјајно снашла у улози водитељке у емисјама "Неки нови клинци", "Звезде Гранда" и "Гранд парада"!

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: