Глумац Жарко Лаушевић је имао само 63. године када је изгубио битку са болешћу, а иза себе је оставио неутешну породицу и бројне колеге који су га волели.  

Наташа Нинковић је сада открила непознате детаље односа са Лаушем, па је прокоментарисала да се због њега чак и тресла.

Фото: В. Данилов

 

 

- Тресла сам се јер је он био мој омиљени глумац још од када сам била девојчица. Био је један од наших учитеља, постављајући стандарде изузетно високо. Начин на који он размишља, како ради у позоришту и пред камерама, нешто је чему сам тежила, па сам осећала одговорност. То је била једна мала сцена, ја сам је припремала. Ноћ пре тога смо били у неком селу да то пробамо, и када сам видела да је он сјајан партнер, почела сам да испаљујем идеје, смејали смо се и закључили да нам је јако жао што имамо само ту сцену. Уживали смо, већ смо се опустили кад су се камере упалиле, али сам ипак истински осећала трему. То су ти високи стандарди глуме као што су их имали Жарко, Александар Берчек, Богдан Диклић, где ти када уђеш у кадар само размишљаш о томе да нешто не погрешиш - каже Наташа и додаје да се с губицима својих колега и пријатеља носи како мора.

Фото: Г. Марковић

 

 

- Лакше ми је да мислим да су они негде ту. Понекад се мало обратим, попричам с њима и кажем им да би били поносни да нешто виде, често их спомињем, и тако, на неки начин, осећам њихову присутност, рекла је Наташа у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО: