Како сазнајемо Алексић је у протеклом периоду имао две врло озбиљне операције у стомаку. Прва у децембру није била планирана, али му је позлило, па је хитно завршио у болници на операционом столу. Због те интервенције одложена је друга операција заказана крајем децембра, јер се Алексић није баш најбоље опорављао и организам му је био толико исцрпљен, да лекари нису смели поново да га оперишу. Ипак, та друга хируршка интервенција урађена је у јануару.

После ових операција резултати му нису баш најбољи. Власник некадашњег драмског студија "Ствар срца" има јаке болове у стомаку и стање му је променљиво, како који дан.

Алексићев адвокат Зоран Јаковљевић нам потврђује да његов брањеник тренутно није доброг здравља и да ће се због тога суђење одложити.

- Већ сам носио судији део документације, а данас ћу му доставити целокупну и да добијемо нове термине за следеће главне претресе. Мика још није у стању да дође у суд и прати суђење. Надамо се да ће се опоравити, па да наставимо - рекао нам је Јаковљевић.

Иначе, током судског процеса до сада је Алексић изнео детаљну одбрану по свакој тачки боптужнице и саслушано је пет од седам девојака, које су га пријавиле за силовања и недозвољене полне радње. На наредним претресима исказе треба да дају оштећене глумица Ива Илинчић и Јефимија Вујовић. Након тога следи испитивање сведока, а на крају и вештака.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".