Међутим бивши партнер Љиљане Јакшић који ју је оставио у трудноћи, до данас није осетио потребу да се са малом Даријом зближи и на себе преузме одговорност родитеља.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Партнер је одустао оног тренутка када је схватио да се мој сан остварио. Од тада је свако пошао својим путем. На родитељство не треба никога присиљавати, не оптужујем га, али га не разумем - рекла је својевремено глумица о оцу њеног детета који је, како сазнајемо, доста млађи од ње.

Када је сазнала да је у благословеном стању и да чека девојчицу, била је најсрећнија жена на свету и без обзира на то што је бивши партнер Љиљане Јакшић одлучио да се повуче из целе приче и настави својим путем и то у најосетљивијем периоду за једну жену, уметница није клонула духом. 

У Љиљанином животу све је подређено ћерки, а уметници ништа не пада тешко када је она у питању, јер је управо Дарија њен највећи извор снаге, инспирације и енергије.

- Нисам баш одлучила да то буде у овим годинама, него су се околности наместиле. Од првог тренутка, и пре него што се десило и дан-данас, ја сам пресрећна жена. Даријин осмех, не њена реч, већ само поглед и мисао о њој је нешто што ми чини живот радосним. Ни у тренуцима када мислим да не стижем, да падам од умора, да не могу више, кад помислим да ми је исцурила сва енергија, кад је она у питању нађе се снага. А увек је она у питању. И кад радим - радим јер је то неопходно због нас две, због наше мале породице. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Када идемо у обилазак или где већ, потрудим се да њој прија, да њу то нешто научи, сва је акција усмерена на то да њој буде добро, да нама буде добро - рекла је глумица и присетила се другог стања и емоција које су је тада прожимале:

- То је била толико јака срећа и радост, да сам у том тренутку знала да ће читава трудноћа добро проћи, да ћу ја за неколико месеци држати своје дете у наручју.

Многим женама се нажалост дешавају разне ствари у трудноћи, ја сам радила до осмог месеца трудноће, нисам узимала ни трудничко боловање. 

БОНУС ВИДЕО: