Епизода у којој чувени британски авантуриста Бер Грилс преживљава на Старој Планини у Србији почела је да се приказује. Од свих његових опасних авантура баш ова снимљена у нашој земљи има убедљиво најбољи увод, а ништа мање атрактиван и крај.

Наиме, Равир Синг, позната индијска филмска звезда, на почетку снимања епизоде на Старој планини, нашао се на мети медведа. Након што је Синг стигао до провалије у покушају да побегне, на небу се указала најсавременија летелица Х-145М Хеликоптерске јединице МУП Србије, из које је изашао Бер Грилс, који га је извукао из опасне ситуације.

Када су се нашли у летелици, Грилс и Синг су се захвалили својим спасиоцима, који су им пожелели добродошлицу.

- Будимо захвални српској полицији што нас је спасла - рекао је Грилс.

Потом су Грилс и Синг на Старој планини трагали за Наталијином рамондом, цветом фениксом који је српски симбол Дана примирја у Првом светском рату, и голготе кроз коју су прошли наш народ и војска. Када су је пронашли, Грилс позива Синга да крену, речима:

- Пожури, српска војска никада не касни.

У кадру се тада појављује најмодернији транспортер Војске Србије, који их одвози.

Медији су раније објавили да је Грилс одушевљен Србијом, Старом планином и нашом кухињом.

Горан Караџић, директор ЈП “Стара планина”, открио је једном приликом да Грилс има огромну жељу да упозна најбољег тенисера на свету Новака Ђоковића, јављају Новости.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".