Вања је у млађим данима лудо волела једног мушкарца, са којим је и изгубила невиност. Да судбина пише романе, показало се и на њеном примеру.

Певачица је једном приликом проговорила о вези са дечком, који ју је, како каже искористио, а којем је потом певала на свадби.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

- Ја сам била јако заљубљена у дечка са којим сам први пут била, међутим он је као и 99 посто момака био скот па ме је само искористио. А ја сам њему певала свадбу... Ал' добро, време лечи све, тако да ми није било ништа тешко. Било ми је драго, иако ме је баш повредио - испричала је Вања тада.

Након те неуспешне везе, певачица је имала романсу са једним Грком са којим се чак и верила, али ни ту је није кренуло па је веридба раскинута.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Вања сада свакодневно ужива у љубави са својим изабраником, а једном је говорила о њиховом односу.

- Одлично нам је кад смо заједно. Ту и тамо се посвађамо као и сви парови (смех). То је начин и да упознаш некога, да видиш шта му смета, али смо добри. Добро је кад се човек некад споречка, а и он и ја смо темпераментнији иако се то код мене не види. Умем да будем живац, али сам за 10 минута ко нова. Обома нам није проблем после да се извинимо, то је величина човека да зна да призна да је погрешио. Радила сам доста на себи, радим и даље, јер нико није савршен - испричала је.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: