Љуба Перућица и Катарина Колозеус пре неколико месеци су постали поносни родитељи маленог Алексеја, а сада је лепша половина овог пара открила да су се упркос великој срећи њих двоје нашли пред озбиљним проблемом.

- Шаље мени муж нашу стару слику, од пре годину две, гледам и питам се да ли да заплачем сто више нисам овако згодна, зашто сам тада мислила да сам страшно дебела и да ли ће моје тело икада више овако изгледати? Онда кажем ма да ли је то уопште битно, да ли ће ме изглед учинити срећнијом? Па и он се пуно угојио, старимо, написала је Катарина испод заједничке фотографије коју јој муж послао.

 

 

Катарина је нагласила и како је решила да окрене нови лист и открила да то није било дугог даха.

- Онда поново размислим и кажем па шта ако старимо, ваљда треба да будемо задовољни собом и да тренирамо , да се хранимо здраво? И ето тако вам ја одлучим да је време за промене и да окрећем нови лист. Почињемо да тренирамо и да водимо рачуна о исхрани. На крају дође вече, “завалимо се” у гарнитуру, пустимо серију, погледам Љубу и питам га „шта ти се једе, али молим те да је нешто конкретно са пуно сосића“. И ето, толико од нас и нашег здравог живота. Изгледа да ћемо ипак бити дебели и срећни, додала је Катарина.

БОНУС ВИДЕО: