Данас су Шавија и Карић били на новом суђењу, а могло би се рећи да адвокати младог задругара чини све да се проце суђења одложи:

 

 

- Браниоци окривљеног су тражили изузеће тужиоца што ја тумачим као покушај одуговлачења поступка јер на прошлом главном претресу се није појавио бранилац. То је је истакнуто као разлог одлагања. Данас сам на суду предао фотографије са друштвених мрежа окривљеног. На интернету постоји низ малих фотографија повређене оштећене, а окривљени се у првом плану сликао у мајци на којој је писало у смислу "Не можете ми ништа", чиме је показао став према суду. Он се руга правосуђу и самој оштећеној. Очекујем да ће бити одбијено изузеће и да ће, ипак,суд судити на основу закона и доказа. Не смемо заборавити да је Шавија два пута оперисана, о томе постоје лекарски налази и вештачења, па се надам да ће суд у право у том смилсу ценити доказе који су немољиви- каже Боројевић за Курир.

 

 

Старлета је  1. маја прошле године задобила тешке телесне повреде на једној свадби, а за насиље је оптужила Стефана Карића, против кога је одмах покренут судски поступак.

БОНУС ВИДЕО: