Певач Халид Муслимовић отворено је говорио о деци, унуцима и естради, а на изненађење многих најавио и повлачење са јавне сцене.

Певач признаје да га у овим годинама највише радује то што са децом и унуцима проводи време на имању и додаје да је то нешто најлепше што човек може да доживи.

Халид Муслимовић: „Породица ми помаже на имању“

– Имам ранч већ годинама на коме узгајам пуно воћа и поврћа са фамилијом. Ја сам једна фреза која све то ради, крадем време и трудим се да стално радим, јер ми то представља велико задовољство и када нисам на концерту, на наступима ја радим на имању. Када радим, осећам се као нов, јер ми тај рад на имању прија. Ја сам из једне радничке породице која се бавила баштованством, са својом мајком сам увек радио, имали смо некад и више, па смо то и продавали. Волим поврће и воће, никад у животу ништа друго не бих јео сем тога – рекао је Халид и додао да му породица често помаже на имању.

Фото: АТА имагес

 

 

- Направим радну акцију, покупим читаву фамилију, Једни сметају, неки раде, неки не знају, али хоће да помогну. Углавном је најважније да смо сви заједно. Велики је капитал имати породицу и бити заједно – додао је.

Како је у данашње време тешко сачувати породицу на окупу, певач за Гранд открива како је њему то пошло за рукомл, упркос тешким моментима.

- Треба да разговарати, морамо бити упућени једни на друге, треба једни другима да указујемо на праве смерове. Човек мора буде флексибилан, не може бити једносмеран и да говори ја, па ја. Такве сам природе да са свима разговарам. И када је мој син био мали, па уради нешто што није у реду, увек сам то решавао разговором, никако галамом, или не дај Боже батином, дочекам га причом да он сам каже да није било у реду и то је победа – истакао је Муслимовић.

Халид Муслимовић „Размазио сам унуке“

Певач признаје да су његови унуци размажени, али истиче да су још увек мали и да им је пажња потребна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Награде су увек ту, често путујем и радим, ево сада сам купио унуци једног великог меду, једном и дугом унуку слаткише. У повратку са наступа увек станем и нешто им узмем, њима буде драго, а и мени. Јесу унуци размажени, али иде то све са годинама. Најстарији унук има четири године сада и он већ зна да ми каже „Љут сам на тебе“, а када не урадим нешто како он хоће, каже ми „Срам те било, диди“, тако ме зове – каже Халид кроз смех.

Халид истиче да је жеље своје деце увек поштовао, па ће тако бити и са унуцима уколико буду желели да се баве музиком.

- Као што су мој син и ћерка одлучили, тако ће бити и са њима, ја сам увек уз њих. Никада на силу не бих желео да моје дете или унуче буде певач, или нешто друго, ако за то није рођен. Оно према чему дете иде само и за шта је надарено, то треба да се подржи. Најстарији унук хоће све, једном ми је рекао да жели да га видим да тренира и онда сам га водио. Дете је такво да воли све да проба, а онда ћемо видети шта ће му лећи. Мислим да ће отићи ка тенису, прича много о томе, а мој син је иначе добар тенисер – истакао је певач за Гранд и признао да је хтео да заврши музичку каријеру, али је ипак наставио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дај Боже да се дуго поживи, сваки дан је данас добитак у овим временима. Одавно је требало да завршим своју певачку каријеру, то сам желео. Међутим, код нас у Босни било је тих проклетих ратова, превирања, па је мени све то пореметило моје естрадне воде. Изгубио сам пуно година, желим у наредних годину, две да неке ствари завршим, хоћу да радим документари филм, биографску књигу. Све је то у фазама рада и размишљања, а шта ћу од тога остварити, видећемо – закључио је Халид.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: