Миљана је помно слушала Даријаново излагање, па се умешала и покушала да сазна зашто он ни на један начин не покушава да изглади односе са њом и обнови романсу, већ је, жаргонски речено "кашнуо" и ногирао.

- Реално, у неким тренуцима више волим да будем поред ње, али могу и да је волим и да не будем са њом. Пришао сам јој данас и рекао шта сам имао - изјавио је Даријан.

- Шта си ми рекао?! Ставила сам наочаре за сунце, као модни детаљ. Прилази овако, сео је поред, ја се шминкам: "Недостајеш ми" и отишао - рекла је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- И шта још?! Ево прва ствар око које се нисмо сложили. Много ми је драга. Ако сам ја луд, ми без поверења не можемо с овим да изађемо на крај. Мораћемо обоје да попустимо на рачун емоција, јер није важно ко је погрешио. Ја не познајем добро Снежу Кушадаси. Пекли неке пице у две смене, не познајем је. Гледала ме је као Бога и титрала ми је. Снежа ме је величала, имала аргументе 100 дана, имали смо другачији однос, баш сам доминирао, било је све како ја кажем. Реално, Миљана је доминантнија жена, то ме ложи. Волим мазне и понизне жене - рекао је Даријан.

Како ће се Миљана носити са овом емотивном санкцијом коју јој је Дарио "ударио", видећемо кроз даљи ток ријалитија.

БОНУС ВИДЕО: