Пун месец није само период када је месец највећи и најсјајнији него и када је најмоћнији и најконтрадикторнији.

Углавном доводи до обрта, трансформације и неочекиваних преокрета, а може и да нам покаже оно што је одавно било дубоко у нашој психи, али нисмо га били свесни.

Има моћ да нас ослободи потиснутог беса и збуњујућих емоција, а 24. фебруара 2024. такозвани снежни пун месец биће у пољу Девице, што би за три знака могло да буде помало изазовно, а свакако веома важно.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Овај пун месец показаће вам дубље истине у у вези с домом и породичном динамиком, као и с вашим односом с прошлошћу. Већ смо писали да су Близанци међу знаковима који ће доживети велике промене од пуног месеца у Девици.

Оне се углавном тичу дома и породице, па је ово тренутак да се апитате можете ли да решите проблеме с укућанима, шта вас кочи у томе, како успомене утичу на вас данас... Припадницима овог знака може да се деси нешто позитивно захваљујући том промишљању, а није искључено и нешто болно попут развода или исцрпљујуће попут селидбе.

Стрелац

Припадници овог знака ће у фокусу од пуног месеца у Девици имати своју каријеру. Могли бисте да схватите да вас ваш посао не води никуд, да сте се нашли у професионалном ћорсокаку и да одете у неком потпуно другом правцу.

Пошто ће осветлити вашу 10. кућу, која се односи на јавни имиџ и каријеру, можете бити сигурни да ће људи причати о вама, а на вама је да се истакнете и дате им нешто позитивно уместо да добијете критике.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Људима рођеним у знаку Риба би могло да буде тешко да прихвате реалност: не морате и не можете увек и само ви да будете ти који држе узде у својим рукама. Не можете да контролишете шта друга особа мисли, прича или ради.

Овај пун месец могао би да вам осветли поступке партнера јер истиче седму кућу, тј. кућу партнерства, па ћете схватити шта о вама говори понашање особе с којом сте. Уз то, могла би да се појави и нова особа, како бисте застали и размислили о томе иде ли тренутка у добром смеру.

Можда ћете открити и новог непријатеља у животу, а све ће бити врло страствено, па се трудите да застанете и промислите кад год можете.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: