Марија Егеља водила је програм на концерту КУД "Лазар Хребељановић", чија је стална чланица дуго година!

Прошле недеље, у Великој дворани Коларчеве задужбине одржан је концерт КУД "Лазар Хребељановић" из Београда. Водитељка програма била је свима добро познато ТВ лице, Марија Егеља, која је заблистала у нашој народној ношњи.

Многи не знају ову информацију, али популарној водитељки која се остварила у улози мајке, фолклор је велика љубав већ две деценије. После завршеног програма, Марија је објавила фотографије на свом Инстаграм профилу. 

- Први пут је маму бодрио син, који је толико играо, да је "украо шоу". Фолклор сам заволела од малена, када сам и кренула да играм, а традицију земље треба преносити на млађе нараштаје, што је Алекса озбиљно схватио и учествовао све време у концерту.- написала је и додала: 

- Предивно и емотивно вече, част ми је да сам била водитељ концерта (још пре ТВ-а ме је Цаца "открила", па сам водитељ постлаа давно) и драго ми је да видим да се млади и даље баве фолклором, живеће овај народ. Браво за све! - поручила је Марија.

Марија је члан Културно уметничког друштва, а пре седам година је открила шта ју је мотивисало да се учлани: 

- Све је почело кад сам у трећем разреду основне видела рекламу на вратима школе за упис нових чланова. Сећам се слогана “Путујте са нама” који ме је одмах привукао. Родитељи нису имали ништа против да кренем на часове, само ме је мама у почетку водила и у плесну школу, све док нисам схватила да желим да играм само фолклор - испричала је Егеља својевремено за "Глорију".

Она је такође истакла да витку линију није добила захваљујући  тренинзима, већ играњем фолклора. 

БОНУС ВИДЕО: