Певач је након завршетка основне школе, уписао средњу у другом граду, те је неко време живео у ђачком дому, па му је и то била животна лекција.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имао сам оно најбитније, срећно детињство. Нисам имао све као ови клинци данас, нисам могао одмах све да добијем. Имао сам пажњу, љубав своје породице, било је да изађеш ван куће и да јурцаш за лоптом, другачије су се ствари одвијале давних година. Био сам у ђачком дому, имали смо кревете на спратове. Било је лепо, био сам клинац, тамо никог свог нисам имао, имали смо фиксне телефоне и мораш, ако имаш проблем, у говорницу да чекаш да се јавиш. И оне лоше ствари које сам у тим данима проживео опет бих све исто - казао је на почетку.

У потпуности подржава враћање обавезног војног рока, који је њемју остао у лепом сећању, али га је и научио дисциплини.

Фото: АТА имагес

 

 

- У војци је мало другачије, нађеш сродну душу другарску, ја сам неко ко подржава да се уведе служење војног рока. Мислим да је то добра ствар, очеличи те, направи те мушкарцем, зна се неки ред, знају се обавезе... Морам да признам да сам бежао из војске на једну ноћ. Ја сам у Вировитици служио војску, свирао сам у војничком дому, преко дана сам радио у библиотеци. Долазили су људи на свирку, као на журку, упознавао сам разне људе, жене... Хоћеш да изађеш, али не можеш... - истакао је он за "Премијеру, викенд специјал".

Ацо је на крају открио да је након војске недељу дана радио у Француској, али је брзо добио отказ.

- Живео сам Француској давних година, био сам тамо, био бауштелац, тако се зове сад то. Правили су се темељи, била је нека машина која копа то и после је вратиш... Добио сам отказ после шест дана, сачекала ме коверта и захвалница - казао је на крају Пејовић.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: