Опело младом Стефану одржано је у цркви у истом месту, а поред породице и блиских пријатеља, присуствовало је на стотине људи, спортиста великих и малих клубова који су желели да кажу последње збогом великој нади српског спорта који је тек почео да се пење ка врху ММА пирамиде бележећи велике заслуге и успехе у овом спорту.

По окончању службе, ковчег репрезентативца Србије носили су шесторица младића, док је сестра младог Стефана уплакана са обе руке стегла његову слику.

На сахрани је присуствовало више од 1.000 душа, а од Савића опростио се и локални свештеник Болеча.

Фото: АТА имагес

 

- Трагедија, трагично настрадалог Стефана је трагедија свих нас. Колико је Стефан имао добру душу види се због оволиког броја људи на сахрани коју Болеч није видео - рекао је свештеник и додао да је Стефан страдао као и многи витезови који су страдали у истим годинама.

Ожалошћени су доносили цвеће и једно по једно уплакани палили свеће за двадесетрогодишњег Стефана који је прерано напустио свет.

Фото: АТА имагес

 

Да подсетимо, Стефан Савић убијен је 25. фебруара после свађе испред једног познатог београдског клуба, након чега су га двојица мушкараца јурила низ Добрачину улицу, да би га на крају сустигли на углу са Дунавском, када му је један од нападача задао кобну рану.

Савић је био велика нада српског спорта, највећи успех у каријери направио је управо у дресу Србије и то на Светском аматерског ММА првенству у Тирани када је успео да узме бронзану медаљу.

Фото: АТА имагес

 

Пред Стефаном је тек била велика каријера у борилачким спортовима, младић је био веома посвећен тренинзима, напорно је радио за сваки постигнут успех, све док му пут није пресечен на најгори могући начин.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: