Већ смо навикли да су у време одржавања Песме за Евровизију очи публике подједнако усмерене и на извођаче и на домаћине.

Драгана Косјерина заблистала је и ове године, а њен излазак на сцену изнова је ставио у фокус приватни живот лепе водитељке.

Није тајна да је Драгана Косјерина већ неколико година у срећној емотивној вези. Њен изабраник је згодни стоматолог Бојан Пердув, са којим се верила 2019.

Фото: АТА имагес

 

 

- Где има љубави и разумевања брачни статус је формалност - каже харизматична водитељка о томе зашто се Бојан и она још нису венчали.

Иако се стиче утисак да је у њеном досадашњем животу све било "мед и млеко", то је далеко од истине. Драгана је рођена пре 37 година у Сарајеву, одакле је избегла почетком ратних дешавања.

У Београд је дошла као петогодишња девојчица, а тај период детињства памти по низу стресних ситуација.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прва траума било је избеглиштво. Друго, оца нисам видела четири године. Када се наша породица коначно састала, када смо видели да смо сви ту, живи и здрави, требало је креирати нови живот.

Уместо да коначно закорачи у светлу будућност, уследила је нова траума. Драганини родитељи су се развели.

- Не желим да ово звучи патетично, али у мом детињству су се смењивале озбиљне турбуленције. Због тога сам врло брзо одрасла.

Негде сам прочитала да су на породицу највише усмерена деца из растурених домова. То је истина. Не прође дан а да се са мојима не чујем телефоном, у међувемену разменимо ко зна колико порука.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: