Открила је део детињства, одрастања, мајчинства и допустила да је публика упозна у правом светлу. Певачица је признала каква је иза камера и у своја четири зида, али и свему што у последње време интересује јавност када је реч о њеном такмичењу у Песми за Евровизију.

Фото: АТА имагес

 

 

- Србија је једна питома земља, земља свих грађана. Дошла сам овде, доселила сам се, све законске обавезе обављам. Држављанин сам Републике Србије и потпуно нормално живим, у складу са тим сам се нормално пријавила на такмичење. Коментари су подељени и то је нормално. Дужност мене као извођача је да промовишем музику и свесна сам сваког терета. Када су ми говорили да певам као црнкиња, ја се нисам вређала. Не знам зашто то радимо - рекла је Мартина.

- У кафани слушам Зорицу Брунцлик, у клубовима Здравка Чолића, ложим се и на Расту. Нема потребе да увлачимо политику зу све ово јер то убија креативност. Ми смо један идентичан народ и шта код да радимо ми се веселимо уз музику. Као Златан Ибрахимовић што усред Милана пева 'Јутро је' - рекла је она.

 

 

- Нема тог лошег коментара који ће да ме продрма. Ја сам Мартина Врбос која је родила двоје српске деце и ћерка сам хрватске мајке. Ја сам уметник и ту нема питања. Да ли би исто говорили да нас је представљала Витни Хјустон?! Тада би говорили - најлепши глас брани наше боје. Није ми било потребно храбрости за све ово, јер чега да се бојим, малициозних људи - рекла је Мартина.

Кантауторка је признала и да до ње није дошла информација да је нико са естраде посебно подржава.

- Од колега ме нико није подржао. Дамир Хандановић јесте, али генерално се не воле људи петљати. Искрено, нисам чула да је неко коментарисао, можда и јесте али стварно није дошло до мене - изјавила је Мартина.

Мартина и открила кога би волела да види на трону, уколико то не буде она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам жири да судим, али ако бих стајала испред телевизије и гледала, то би био Џорџи. Талентован је, има добар вајб и супер му је песму. Ја тај фазон баш волим, мој тим и ја знамо да појачамо његову песму и ђускамо. Кад бисте знали само када је Раста избацио 'Хабиби' ја сам потпуно полудела. Била је нека журка где су биле дипломате и сви су се надали џезу и мом фазону да бих ја на крају одврнула Расту и урлала његову песму. Ја сам таква, волим нови правац, веселим се туђим успесима. Ето, ако не будем ја, нека буде Џорџи - рекла је она.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: