Певачица Ана Ђурић Констракта такмичила се синоћ у другој полуфиналној вечери Песме за Евровизију 2024 и остварила пласман у финале. Констракта о свом приватном животу ретко говори и настоји да га држи далеко од очију јавности. Ретко ко је знао да је њен муж архитекта Милан Ђурић, са којим има двоје деце.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Мало ко зна да је и певачица завршила архитектуру, те да је мајка девојчице и дечака, Лене и Николе.

Она је у браку са Миланом Ђурићем, коме на друштвеним мрежама такође пише да је, такође завршио Архитекстонски факултет.

Очигледно је да њих двоје нису често активни на друштвеним мрежама, али се може наћи по нека заједничка фотографијама са децом.

Иначе, Констакта је о мајчинству причала у једном интервјуу за домаће медије.

 

 

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта у интервјуу за портал Буди кева пре пар година.

Фото: Инстаграм принтскрин/Milan Djuric

 

 

Подсетимо, Констракта је такође представља Србију на Евровизији претпрошле године, када је имала специфичан наступ и нумеру, а када ју је јавност и упознала уз песму Бити здрава која је несумњиво подигла огромну прашину.

БОНУС ВИДЕО: