Хајке Конингс (22) тврди да се мазила са холивудском звездом Леонардом Дикаприом (49) у ноћном клубу, али га је оценила да је „превише чудан и престар“.

Појављујући се на насловној страни холандског издања Плејбоја, присетила се ноћи када је упознала глумца награђеног Оскаром.

Фото: Профимедиа

 

„Било је то у тајном клубу у Лос Анђелесу, у који се улази само уз позивницу. Видела сам га како седи тамо у својој црној дуксерици са капуљачом и црној капи, и тада су нам се погледи укрстили." објаснила је Хајке Конингс, како ју је Леонардов менаџер позвао и рекао јој да "Леонардо жели да разговара са њом".

Хајке је искористила прилику да изнесе Леонардову чувену репутацију као особу која се забавља само са манекенкама млађим од 25 година, за шта је признао да је „крив“.

 

 

Пар се тада дохватио, али је Хајке пољубац описала као просечан, рекавши: „Било је у реду, али дефинитивно није најбољи који сам имала."

Затим је позвана да оде кући са звездом, али га је одбила.

„Реаговао је веома шокирано. Наравно да није навикао на то. Када сам рекла да га не познајем довољно добро, одговорио је слатко, како поштује то," рекла је Хајке.

Али је додала: ,,Након тога се окренуо другој девојци и одвео је кући"

Хајке је рекла да иако није спавала са Леонардом, имала је неколико пријатељица које су провеле ноћ са њим и тврдиле су да он има неке упитне преференције у спаваћој соби.

„Једна пријатељица је рекла да је држао слушалице током односа јер није желео да је чује. А друга је рекла да јој је чак ставио јастук на главу," изјавила је Хајке.

"Не, Лео је превише чудан и престар," рекла је Хајке.

Леонардо се нашао на удару многих шала о његовом емотивном животу, као и са жестоком реакцијом због свог очигледног одбијања да се удвара жени која је старија од 25 година.