Ева је причала о мушко женским односима, па је проговорила о свом односу у браку. 

- Нема разлике између мушкарца и жене, исто је то... Свима треба љубави, нежности, пажње, а када то у неком односу или браку недостаје, логично је да ћемо потражити на другом месту. Варала сам Раса у браку, али сам то чинила чистог срца и из љубави. Ја сам се заљубљивала у друге мушкарце, волела сам их. Не треба вулгаризовати такве односе и сводити их на комбинације или афере, како људи воле да кажу. Такви односи су изнад тога - у таквим моментима је била тужна и срећна истовремено. 

Фото: АТА имагес

 

Глумица је испричала како је изгледао тренутак када је саопштила мужу да га је преварила: 

- Била сам с љубавником на седмом небу, срећна и насмејана и летела сам. А када бих дошла кући, била сам несрећна. Али ја сам све признала Расу. Рекла сам му да сам га преварила и да сам се заљубила у другог, а онда је он почео да виче на мене и да ме вређа... Тада сам га упитала: "Зашто вичеш, зашто се љутиш? Па ја сам ти управо рекла да волим другог, а дошла сам теби. Вратила сам се кући, изабрала сам тебе!" Онда је престао да виче и извинио ми се - шокирала је искреношћу Ева Рас у емисији "Магазин Ин".

Иако није била фатална како каже, мушкарци су је волели: 

- Никада нисам јурила за мушкарцима, нисам се претерано трудила око њих и чак сам била непријатна према њима. Нисам никада била ни прелепа ни фатална, а удавала сам се три пута. Ко зна колико бих се тек удавала да сам била другачија - поентирала је глумица за крај.

БОНУС ВИДЕО: