Млад Месец у Рибама представља изванредно време за интроспекцију, интуицију и емоционалну дубину. Рибе су знак који је повезан са осећањима, саосећањем и маштовитим светом, док млад Месец означава почетак, обнову и потенцијални раст. Када се ова два елемента споје, то доноси унутрашње путовање и могућности за духовни развој.

Млад Месец у Рибама нас подстиче да се повежемо са нашим несвесним, сновима и интуитивним спознајама. То је време када можемо бити посебно осетљиви на енергије око себе и дубоко уронити у своје унутрашње светове како бисмо пронашли инспирацију и смернице за свој живот.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе су знак са суптилном природом, што значи да се током овог периода можемо осећати склони сањарењу, маштању или осећајима који се могу дубоко укоренити у нашој подсвести. Међутим, ово такође може бити време када се отварамо према другима и када се осећамо повезани са колективним емоцијама.

Млад Месец у Рибама такође подстиче креативност и уметност. То је време када можемо да пронађемо инспирацију кроз различите уметничке изразе или када се осећамо посебно повезани са природом и лепотом око нас.

Важно је користити овај период за дубоко промишљање и интроспекцију. Можемо размислити о својим жељама, циљевима и осећајима и поставити темељ за будућност. Такође је важно практиковати саосећање према себи и другима, јер ово може бити време када се дубоко урањамо у наше емоционалне процесе.

Млад Месец у Рибама доноси са собом енергију која нас подстиче да се повежемо са нашом интуитивном страном, осетимо дубље емоције и пронађемо инспирацију кроз уметност и саосећање. Искористите овај период како бисте истражили своју унутрашњу дубину и поставили темеље за свој духовни раст и развој.

Млад Месец имаће позитиван утицај на Рибе, Ракове и Шкорпије.

Фото: Профимедиа

 

 

РИБА

Пошто се млад Месец догађа у вашем знаку, у интервалу од наредне две недеље имате шансе да започнете нешто ново. Дакле, било какав нови почетак који ће вам значити у будућности.

РАК

Млад Месец у деветом пољу је одличан за планирање путовања. Исто тако, можете да донесете одлуку о додатном усавршавању.

ШКОРПИЈА

Идеалан период за почетак нове романсе или помак на емотивном плану. Коначно улазите у бољи период за љубав!

БОНУС ВИДЕО: