- Не могу да се сетим много тога, само сам брзо падао, било је брзо и било је готово за неколико секунди, а онда сам био на дну - , рекао Крис Роули (59) за Мирор. Чудна несрећа наводно се догодила 23. октобра увече док је професионални музичар из Лестершира био сам код куће са својим мачком египатске сфингом, Ериком Морекамбом.

Катастрофа се догодила након што је наборана маца, која се очигледно осећала разиграно, заронила и закачила се за једну од ногу свог власника док је силазио низ степенице.

- Требало је мало да ми извучем ногу и онда сам изгубио ослонац - , описао је Роули, који је наводно пао низ 14 степеница пре него што је стигао на дно, где је лежао неспособан да се помери када га је његова мачка убацила у „пакао“ 

Роулијеве повреде укључивале су фрактуру лобање, сломљену кост у врату, два прелома кичме, девет сломљених ребара и крв у плућима. 

- Кажу да ће проћи шест до 12 месеци док се не вратим на ноге. - , пожалио се Роули.

„Масовно повређени“ човек тада није схватио степен својих повреда. Међутим, болничари су касније открили да је задобио „прелом лобање, сломљену кост у врату, два прелома кичме, девет сломљених ребара, а свако ребро има више прелома, а онда сам имао мало крви у плућима, " рекао је. Ерик Моркамб је у међувремену био потпуно неповређен.

Тек следећег јутра стигла је жена непокретног певача и открила њеног мужа како се рашири на дну степеница, пише нyпост.цом
„Обично долазим кући око 8:30 ујутру, али тог дана су ме задржали и нисам се вратила тек око 10, отворила сам врата и чула га како вришти и видела крв“, рекла је она. Огледало. „Говорио је: ’Ох, код куће сте, помозите, помозите.’ До тада се већ довукао на подест.“

Џеки је затим позвала хитну помоћ, која је стигла „за неколико минута“, након чега је брзо напустила просторију јер „није могла да поднесе“ вриштање свог партнера.

БОНУС ВИДЕО: