Мало ко знао је овај податак а све због тога што музичар избегава о породичним детаљима да говори за јавност.

Први пут после дугог низа година, а за потребе ПЗЕ, отворио је душу и проговорио о супрузи Јовани Јоксимовић, њиховом дому и браку, али и наследницама које је јавности представио тек недавно, на концерту у Осијеку.

Фото: АТА имагес

 

 

Није била намера Јоксимовића да ћерке изложи погледима људи, већ да испуни жељу најмлађој мезимици која га је освојила на први поглед и свакако са њим гаји посебан однос.

Наиме, малена Ана затражила је оцу да њу и сестру доведе на концерт. С обзиром на то да су старија сестра Мина и брат Коста имали ту привилегију, кантаутору је било нормално да испуни жељу наследници, што је изазвало велику пажњу јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Цео разговор најмлађе ћерке Жељка Јоксимовића и кантаутора је пред вама: 

- Направили смо, захваљујући мом тиму који је дошао мало раније, специјалан дочек и то ћемо показати у наредном периоду. Коста је био на мојим концертима, али Ана и Срна, које имају шест и по година, нису биле никада.

- Када ми је Ана једном приликом рекла, цитирам: „Тата, кад ћеш да нас водиш на концерт, знаш да ниси никад”, то ме је тако заболело. Рекао сам у Осијеку мора да се деси - казао је Жељко па додао да све троје деце које има са Јованом похађају музичку школу.

Фото: Инстаграм принтскрин/minajokssimovic

 

 

Истакао је и да је невероватно да су деца лепоту наследила од водитељке а од њега таленат - боље није могло. 

- На то сам баш поносан јер више личе на маму да то није могло да буде непримећено. Коста је већ трећи разред музичке школе, а Ана и Срна имају те часове припремно тако да ће и оне ускоро кренути у музичку школу, јако су музикалне и добро певају.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: