Прослављена руска тенисерка Марија Шарапова украла је пажњу фото објектива на Недељи моде одржаној у Паризу.

Обожаватељи, новинари и фотографи уочили су да је направила велику промену имиџа. Појавила се на ревијама Викторије Бекам и неколико светски познатих брендова. 

Она је током прошле године своју природну, плаву боју косе заменила смеђом те многи нису успели одмах да је препознају. 

Фото: Танјуг/АП

 

Фото: Танјуг/АП

 

 

Ова бивша тенисерка је током каријере освојила пет гренд слем титула, а четири године заредом била је проглашавана за најзгоднију спортисткињу на свету. 

Осим светске славе остварене захваљујући изврсним спортским резултатима, стекла је и репутацију тенисерке коју су пратили разни скандали, а афере о паду на допинг тесту као и суђење због преваре с некретнинама се и данас памте. 

У недавном интервјуу Шарапова је открила најтежу одлуку коју је донела током каријере, коју је обележио и допиншки скандал када је тенисерка 2016. била позитивна на забрањену супстанцу на тестирању.

Фото: Профимедиа

 

Дошло је до разлаза с оцем Јуријем који јој је уједно био и први тренер у животу, а поруку о раскиду сарадње послала му је мејлом.

- Мислила сам да путем имејла могу пуно боље изнети своја размишљања. Нисам могла да га погледам у лице, али знала сам да то није знао. Једноставно није очекивао да ће се то догодити након што сам освојила трећи гренд слам - рекла је Рускиња. 

БОНУС ВИДЕО:

(Вечерњи лист)