-То није сукоб мишљења, то је слобода мишљења, без увреда, без мржње према оном другом. Анастасија је била за Теyа Дору, ја сам била за Теyа Дору и Бресквицу, а Вељко за Бресквицу. Која год да је однела победу, мени би срце било на месту. Вељко је баш био за Бресквицу, и то је потпуно океј - казала је Цеца, па се осврнула на ратове који се воде на социјалним мрежама:

- Гледам сада на овим друштвеним мрежама, то је апсолутно неприхватљиво, те увреде, па су једни против других, стварају се кланови. Имаш право да ти се не свиђа песма, као што је мој Вељко је изразио став да је боља песма од Бресквице, али никада није увредио извођача. На друштвеним мрежама се ствара негативна хистерија, па се вређају извођачи, теорије завере - каже, а онда се надовезује.

Фото: АТА имагес

 

- Богу хвала, српски језик је врло богат, незадовољство се може изразити на један пристојан начин, а не вређати извођача који вам ништа није скривио. Сви ти такмичари су се пријавили са жељом да оду на Евровизију, то је апсолутно легитимно право сваког појеодинца и не знам зашто се у људима рађају такви изливи мржње, беса. Навијаћемо за Теyа Дору, исто као што бисмо да је отишла Бресквица, Зејна, остали такмичари. Мени је и Џорџи био одличан. Чињеница је да један мора да оде, не могу да иду сви.