Млада жена је недавно изјавила да се једног јутра пробудила и да је већ била спремна да се породи, пише Тхе Сун. Према Риви, она је искусила феномен познат као "загонетна трудноћа", где особа не схвата да ће постати родитељ све до касно у трудноћи - или док не почне порођај.

Риви се то догодило у њеној спаваћој соби док је била сама - оног јутра када је требало да почне свој нови посао. Она је поделила причу на ТикТок-у, као и дивне фотографије свог дечака по имену Оукли.

- Пробудила сам се због трудова у спаваћој соби! Сама сам родила прелепог дечака - рекла је Рива, која је тврдила да се Оукли, сада једногодишњи, окренуо на леђа када је требало да изађе. Бебе се често окрећу током трудноће, али већина се помера у положај са главом надоле до тренутка порођаја.

- Требало је ујутру да почнем нови посао, али нисам могла јер сам се порађала - насмејала се на снимку.

 

@rivvahcrowther

We wish we knew you was coming my boy, your so loved Oakley 💙 ♬ This - Megan McKenna

 

Како каже Рива, родитељи су јој помогли у већини ствари јер је трудноћа била изненађење за све.

- Моји мама и тата су купили апсолутно све док сам била у болници. Дирљива прича о неочекиваном рођењу - који је описала као "чудо" - дирнула је хиљаде срца на друштвеним мрежама.

Корисници ТикТок-а честитали су Риви у коментарима, уз једно писање:

- Морам да знам како је послодавац реаговао, али браво.

 

@rivvahcrowther

We wish we knew you was coming my boy, your so loved Oakley 💙 ♬ This - Megan McKenna

 

Неко други се насмејао: "Молим вас, реците ми да имате копију е-поште коју сте послали у којој ово објашњавате свом новом послодавцу." "Он је прави лепотан, лепо дете", рече трећи. ''О Боже! Каква невероватна прича! Требало би да буде тако поносна на себе!! Он је прелеп дечко, честитам'', објавио је неко други.

Након што је пре годину дана постала мајка, Рива на својој страници редовно дели преслатке видео снимке и фотографије свог сина, као и садржаје везане за родитељство. Али мајка тврди да није увек све било лако, па је објаснила да су је многи пријатељи напустили након што је постала мајка.

(Вечерњи.хр)

БОНУС ВИДЕО: