Након Ђорђа Давида који се огласио како има проблем са лажним профилима на друштвеним мрежама који се представљају под његовим именом, његова колегиница из жирија Снежана Ђуришић шокирала се када је на интернету наишла на рекламу једног бренда са којим она нема везе.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Наиме, Снежана је демантовала ову објаву и обавестила своје пратиоце како је њен лик искоришћен без њеног знања.

- Желим да вас обавестим да је ово лаж и превара. Никада нисам користила овај препарат који незаконито користи мој лик за промовисање- написала је уз фотографију која кружи интернетом.

Фото: Инстаграм принтскрин/snezana.djurisic_

 

 

Подсећамо, многи естрадни уметници су сликали своје куће и промовисали, док се Снежа држи тога да све оно што је иза капије је њено, и успева да сачува приватност дома, те је проговорила на ту тему.

Фото: Инстаграм принтскрин/snezana.djurisic_

 

 

- Питање би било са моје стране, да ли, и у које сврхе служи сликање и показивање куће, породице унутра, шта се дешава у купатилу, предсобљу, шпајзу, кухињи, дневној соби, у трпезарији, не знам чему то служи. Да ли треба бости очи људима, неко то нема, неко има много боље, па ће да коментарише на овај и онај начин. Да ли је то добро уопште и да ли једном певачу треба то уопште – рекла је Снежана.

БОНУС ВИДЕО: