Глумац Горан Богдан носи титулу једног од највећих заводника на домаћој глумачкој сцени. Када се 2019. године први пут у јавности појавио са глумицом Јованом Стојиљковић сви су били одушевљени.

Фото: АТА имагес

 

 

Јована је поред њега блистала и ни мало се ниси трудили да сакрију своје емоције. Од тада су нераздвојни и готово да не постоји премијера на којој нису били заједно. 

Како су медији писали, њих двоје су се упознали на снимању серије „Сенке над Балканом”, а многи не знају да је бивша девојка Горана Богдана била певачица музичке групе Е.Т  Лана Клингор Михић.

Тада је у медијима могло да се прочита да се његовим родитељима избор Лане за партнерку није баш допао, јер она има дете из претходе везе. Уживали су у љубави око пола године и онда је вези дошао крај.

И након што су се разишли Лана је о Горану говорила увек само позитивне ствари.  Она је објаснила да су били заједно 6 месеци, али да нису могли да уклопе обавезе, па су одлучили да се ипак разиђу.

Фото: АТА имагес

 

 

Остали су пријатељи и данас су у добрим односима. Горан је нашао нову љубав, нашу лепу глумицу Јовану, с којом живи праву малу бајку. 

БОНУС ВИДЕО: