Бранислав Лечић је своју млађу колегиницу Анђелу Јовановић тужио због угледа част. Припремно суђење ја било, а наредни пут ће се видети оћи у оћи 30. септембра. Анђела је одбила да игра са Лечићем у серији "Радио Милева" у једној епизоди у којој је он требао бити гостујући лик кога Анђела касније треба да оптужи за злостављање. 

- Ја не бих био човек да ме то не боли. Шта они подржавају? Је л' подржавате то да се некоме укине право на рад? Следеће питање је њено право да бира са ким ће да ради. Питање избора је слободан, али то се ради на време. Ја сам потписао уговор, а осам сати пре тога добијам информацију да она не жели. Слободан избор, да, али не на непрофесионалан начин. Ако је разлог подршке Анђели то што ме сматрају кривцем због онога што је било са Данијелом, онда је то потпуно лудило. Сама оптужба је казна и не обазире се ни на какве чињенице. Је л' ја треба да будем колатерална штета? Је л' желите да ме видите мртвог? Је л' то сатисфакција? Где је крај? Глумци су почели једни друге да једу, што је срамота за професију! Та солидарност око рада је нешто што мора да припада нашој заједници. Не можете на лажи да зидати своја поверења! - рекао је Лечић за "Информер ТВ".

 

Мирјана је дала подршку Анђели, па открила кроз шта пролазе младе глумице: 

- Ја никада нисам била беспомоћна, имала сам каријеру од самог почетка и имала сам моћ. Свака глумица која има каријеру - има и моћ. Њих продуценти не дирају! Моје студенткиње су се охрабриле да говоре о томе шта су доживљавале на тим кастинзима, свашта сам чула, од људи који су били присутни, шта се ту изговара, али о томе се не говори. Ми живимо у друштву које још увек сматра оно "Дај, немој да се фемкаш", што је језиво - говорила је Мирјана Карановић за Стар.

 

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: