Један је од ретких музичара на српској музичкој сцени са дипломом факултета Ненад Бајић, познатији као Бајоне остао је упамћен многим генерацијама.

С обзиром да је дипломирао на Стоматолошком факултету, музика је стицајем околности дошла спонтано и њој се потпуно се посветио. Публика се и данас сећа његових највећих хитова “На рубу твојих усана”, “Молитва” и “Боли ме мрак”.

Ипак Бајоне, крајем деведесетих година одлучио је да се врати својој првој љубави - стоматологији. У Београду је имао неко време приватну стоматолошку ординацију, а пре неколико година је изјавио да је музиком престао да се бави јер му је досадила.

Стоматологијом се бавио неко време, али је поново дошло до промене занимања тако да је сада запослен у једној иностраној компанији на месту маркетинг менаџера и промотера за Србију, фирма се бави инвестирањем у инфраструктуру, изградњу пословних и стамбених јединица.

Бајоне поред тога води миран породични живот са својом супругом Горданом и децом, сином Николом и ћерком Мином која су такође кренула његовим стопама.

Ево како он изгледа данас:

Фото: АТА имагес

 

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: