Предраг Тадић, власник имања коме је побијено 12 јагањаца од стране дечака (13) открио је да се плаши да би дечак могао да учини нешто горе. На питање да ли се плашио за свој или за живот своје супруге и те дечице, он је открио:

- Нисам се плашио да ће ме покрасти, већ да може да учини нешто горе. Ниједно јагње није преживело - наглашава човек.

Предраг, је уједно и бринуо о тинејџеру, иако је дечак и раније правио проблеме, нико није могао ни да замисли на шта је све заправо овај малолетник спреман.

- Мислили смо прво да је шакал или вук напао јагањце, али се тачно видело да их је он ударао секиром. Ја сам позвао полицију, али је он побегао. У једном тренутку његова старија сестра је рекла да га је видела у радњи и када смо отишли тамо, он је ћутао, понашао се најнормалније. После нам је рекла радница да је њима рекао како се он тако играо. Мене је одмах то све асоцирало на Рибникар", рекао је  саговорник, па додао:

- Ми смо генерално много више у Вршцу, него у Марковцу и са људима из села се слабо виђамо. Каже мени комшија горе што живи, да је мали имао пар штекова са оделима што је мене одмах асоцирало на Малчанског берберина. Код једне цркве, где је нека свлачионица, је ставио одело и једну секиру. Такође, у једном пролазу где је друга црква је имао други сет одела. Очигледно је нешто планирао - каже власник имања. 

Малолетник је испољавао агресију према животињама и раније.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".