Сунце, планета виталности, мења знак и улази 20. марта у Овна где ће донети срећан период за Овнове, Лавове и Стрелчеве. Ова позиција Сунца биће актуелна до 19. априла када прелази у земљани знак Бика.

Ова транзиција означава период повећане мотивације вођене жељом за освајањем и спремношћу за иницирање. Карактерише га ватрена енергија, Ован нас покреће напред са духом оптимизма, подстичући нас да делујемо у складу са својим импулсима за раст.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Отварамо врата нових могућности

Отпорност Овна осигурава да су неуспеси само привремене препреке, јер је овај знак познат по својој способности да се брзо опорави без задржавања на прошлим неуспесима. Током овог времена имаћемо обиље креативне енергије и ентузијазма за живот, заједно са храбрим, позитивним и такмичарским духом. Урођена храброст Овна нам омогућава да савладамо изазове са физичком смелошћу, док његова предузимљивост отвара врата за искориштавање нових могућности.

Међутим, Сунчево путовање кроз Овна такође скреће пажњу на потенцијалне замке као што су непромишљеност, ароганција, импулсивност и недостатак планирања. Ове особине могу довести до потешкоћа, јер снажна жеља за слободом и независношћу повезана са Овном може бити схваћена као себичност од стране других.

Стога постаје кључно да уравнотежимо ватрени нагон Овна са пажљивим приступом нашим поступцима и одлукама. Период захтева самосвест и развој контроле над нашим физичким и емоционалним ја, са циљем да се ублаже екстреми понашања који могу довести до срамоте или неразумевања.

Фото: Профимедиа

 

 

Храброст

Током свог транзита у Овну, Сунце нас позива да истражимо равнотежу између смеле акције и промишљеног планирања. Овај период је позив да пригрлите храброст и одлучност својствене Овну, док истовремено негујемо свесност и самоконтролу да бисмо се кретали кроз изазове и прилике које нам се појављују, преноси Информер.

Сунце у Овну највише ће пријати Овновима, Лавови и Стрелчевима. Са друге стране, неће одговарати Јарчевима, Вагама и Раковима.

БОНУС ВИДЕО: