Прича овог љубавног пара, отпочела је на једној утакмици у Сомбору давних дана, а они су након неколико дана везе, одлучили да крену да живе под истим кровом, неколико година касније, крунисали су своју љубав браком.

Тијана је више пута имала брачне кризе, због којх је њихова љубав била на тесту, а како се тада писало, њен супруг Милан је био ухваћен у акцији са једном конобарицом, међутим Тијана је тада "зажмурела" на једно око.

Након пар година одјекнула вест да је брак поново на удару, због чега је певачица спаковала ствари и отишла из куће.

Фото: В. Данилов

 

Након само неколико дана, прича је ипак добила срећан крај, јер је одлучила да свој брак сачува и да му нову шансу.

Тијана је на свом Фејсбук налогу једном приликом говорила о свом односу са Миланом, а том приликом им је била и годишњица брака:

– Моја мајка (много пре него што је то постала) је читала приповетку Ђуре Јакшића о Тијани која је била заљубљена у Милана. Због те, Ђурине Тијане, касније је одлучила да и ја треба да се зовем тако… Две школе, једну академију и неколико “љубави” касније, упознала сам Милана на месту на ком нисам ни знала да умем да будем (кошаркашка утакмица), јер спорт не подносим. Од тада, нас двоје подносимо све. И од тада ми све мисли почињу множином… Срећна нам 18. годишњица, љубави – написала је Тијана тада на друштвеним мрежама.

Подсетимо, последњих неколико година, Милан је упловио у нови бизнис који нема везе са музиком - пољопривреду, у коме ужива.

- Он се бави пољопривредом у последњих неколико година,па ми у шали каже: “Јупи, коначно не морам нигде да идем са тобом и да се сликам. Јао, не питај ме ништа, само дајем и дајем, разумеш ме. Али хвала Богу, ове године се очекује први прави род - рекла је једном приликом Тијана.

БОНУС ВИДЕО: