Њена сестра Миа Пајчин говорила је о сестри којој је се сутра навршава 14 година од убиства.

- Сестра ми је била идол. Где год да се појави, сви су је волели, обожавали била је јако популарна. Некада сам желела да будем као она, једино сто нисам волела да певам. Недељом је увек долазила на ручак, а моја мама је све спремала и слатко и слано, а онда би се Ксенија љутила и говорила: "Па људи нисам ја овде гост, не морате толико да спремате", рекла је Миа и наставила.

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

- Увек су се сви окретали за њом. Знам да смо једном изашле да шетамо Милисава, њено куче и када су је видели сви су викали: Ксенија, Ксенија... обожавали су је. Ја сам увек била важна када сам поред ње. Једном је донела плишаног медведа од два метра. Неко је звонио на врата, тата и ја отварамо и видимо медведа, а она се сакрила иза њега и рекла: Види ме. Ја сам била пресрећна. Тата се увек љутио на њу јер ми је стално куповала, али је она била својеглава. Тата се љутио јер је урадила усне, али она би му увек говорила: "То је мој живот, пусти ме".

Како Миа каже, Ксенија никада није дозволила да је неко види да је тужна.

- Она себи никада не би дозволила да неко види да је тужна туговала је у своја четири зида. Тата јој је стално говорио да учи, да се посвети школи, али она је волела да када чује музику баци свеске и књиге и само игра. Знам да је она себе давала максимално када је музика у питању и да је радила оно сто је волела, а то је најважније.

Фото: Принтскрин/Интсаграм/pajcin_mia

 

- Она ми је дала име. Одувек је желела да има сестру. Њена најбоља пријатељица ми је рекла да би Ксенија данас била поносна на мене. Ксенија је била велики оптимиста, на све је гледала позитивно и када неко удари на њено знала да је да се бори за правду - рекла је Миа у Блиц дану и истакла да је на једној подлактици сам истетовирала Ксенија.

"Волела бих да направе филм о њој"

- Неки фанови су водили њене мреже ми смо се преко суда изборили да то добијемо, тако да бих у наредном периоду можда и ја могла да се посветим њеном инстаграму. Чула сам да су хтели да праве филм о њеном животу, до нас је тако дошло, али бих волела да се то деси - рекла је Миа.

Курир / Блиц