Певачица Ксенија Пајчин, 16.марта 2010.године, трагично је изгубила живот, када ју је тадашњи момак, Филип Каписода усмртио пиштољем, а потом убио и себе.

Пајчинова је у јеку популарности 2008. године пала на шарм десет година млађег манекена Филипа Каписоде, те се упустила са њим у љубавну везу коју није крила од очију јавности.

Веза овог љубавног пара постајала је све турбулентнија, те су на неко време и прекинули, када је Каписода ушао у "Великог брата", док је она у медијима говорила да није љубоморна на девојке које се врте око њега, али и да су на однос заувек ставили тачку.

Тако је било све док манекен није изашао из ријалитија, када су обновили везу и започели заједнички живот.

Певачица је у јавности често говорила о љубави са Филипом, те је неколико пута истицала како је нико није волео као он.

У медијима су кренуле спекулације о њиховим честим свађама, те су се комшије оглашавале и причале о вриштању које су чули из њиховог заједничког стана, али су они демантовали наводе и рекли да је реч о обичној свађи кроз коју сваки пар пролази.

Њено последње појављивање у медијима, изазвало је мноштво коментара, када је Филип упао у студио испред камера и дао јој букет цвећа.

Фото: Јутјуб принтскрин/S Production/АТА имагес

 

 

Певачица је неколико месеци пре трагиједије доживела саобраћајни удес управо са Филипом Каписодом, у Липовачкој шуми код Београда. Том приликом Пајчинова је лакше повређена, а до незгоде је дошло када је манекен због клизавог коловоза, изгубио контролу над аутомобилом 'рено', слетео са пута и ударио у трафо-станицу.

16.марта 2010. године као бомба одјекнула је вест да је Ксенија пронађена мртва у свом стану, а да је поред ње лежало беживотно тело Филипа Каписоде.

"У уторак око 17 часова комшија који живи преко пута чуо је вриску и цику из Ксенијиног стана, а нешто касније Ксенијин пас Милисав почео је необично да лаје. Он је то куче добро познавао јер га је чувао увек када су оне одлазиле на одмор и знао је како пас реагује у различитим ситуацијама. Позвонио је на врата, али му нико није отварао, а пас је и даље лајао. Човек није хтео да се меша у приватне ствари комшија, па се повукао. Ипак, позвао је Ксенијину мајку Љубицу, која је одмах дошла. Када је ушла, видела је Ксенијино и Филипово беживотно тело у локви крви", испричала је тада за медије комшиница која је желела да остане анонимна.

Фото: Немања Костић

 

 

"Ксенијин глас је одзванјао 'Волим те', па 'Не волим те', 'Хоћу да те оставим'. Али, без обзира на свађе, ништа није указивало на трагедију. Дешавало се да се посвађају, све дречи, а они после неколико минута изађу из зграде загрљени и шетају њеног пса", причала такође једна од комшиница и додала:

- Знам да је и последњих дана било свађа, а да је неколико дана пре трагедије Филип упорно звонио на интерфон. Није хтела да га пусти у зграду. Филип је ударао и шутирао у врата… Не знам да ли је неко од комшија улазио или излазио, па је искористио прилику да уђе у зграду. Долазила је и полицијска патрола, неко од комшија их је позвао да смири ситуацију-

Мртва тела пронашла је Ксенијина мајка, а како се наводило њено тело је било у ходнику, а Филипово у соби, док је поред њега био пиштољ. Прошле године је на друштвеним мрежама осванула и наводна реконструкција догађаја који је запањио јавност у којој се наводи да је Ксенија покушала да побегне из стана.

На реконструкцији се види положај два беживотна тела у стану на Вождовцу. Ксенија Пајчин убијена је на самом излазу из свог стана након што се посвађала с дечком Филипом Каписодом. Медији пишу да је Ксенија након свађе наводно већ обукла јакну и била на излазним вратима кад јој је Филип испалио метак у главу.

 

 

Певачица је имала улазну и излазну рану на глави, док је Каписода имао само излазну рану на темену, што је указало на то да је он убио Ксенију, а онда пуцао у себе.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".