Дарко је у срећном браку са Катарином уз коју се променио на боље. 

Сада је наводно Даркова мајка Бранка замерила што не посвети више времена деци, већ проводи време са Катарином. 

 

 

Она наводно сматра да Дарко треба да проводи са Лореном и Алексејем много више времена.

- Бранка је баш љута, јер јој Дарко стално обећава, али ништа не ради тако како каже. Океј је њој и то што он себи мало да одушка када нема наступа па отпутује са Катарином, све она то разуме и подржава, али деца треба да му буду приоритет и на првом месту – тврди извор близак Лазићима и наставља:

– Срећом Лорена уз Ану и њеног мужа и полубраћу има све и воде је и на летовања и зимовања, дете не оскудева ни у чему. Са друге стране Лорена је сада велика и није јој баш драго када види да се тата ни не интересује за њену школу, шта учи и које оцене има. Није био ни на једном родитељском састанку, нити на приредби, као што другој деци долазе оба родитеља – додаје извор и додаје:

Фото: АТА имагес

 

– Често је и у сузама, и зове бабу Бранку да пита где је тата и када ће доћи по њу. Е то све много тишти Бранку, па када јој се скупи, окрене Дарка и издере се на њега до те мере да не говоре по десет дана - каже извор за "Стар магазин".

Верује се да је Бранка само претерала јер се повремено ужели унука. Од како је са Катарином, Дарко плаћа уредно алиментације Ани СЕвић, чак су постали добри пријатељи.

БОНУС ВИДЕО: