Како преноси "Санџак лајв", само пуком срећом избегнута је трагедија, јер је полицијском истрагом утврђено да је бомба била неком из села постављена испод аутомобила, али је на срећу испала пре него што је експлодирала, истичу мештани.

Како мештани преносе, све се одиграло у четвртак вече када су у близни сеоске џамије приметили непознато лице које је возило аутомобил марке "пежо караван", сиве боје и које је након краћег задржавања напустило село.

"ДЕЦА СУ СЕ ИГРАЛА, А ПОТОМ ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА"

- Сумњамо да је тај момак бомбу поставио док су се верници у џамији клањали теравију. Како је џамијски макадамски пут који води према главном сеоском путу у лошем стању, бомба је спала са аутомобила испод којег је постављена. Ту бомбу су деца нашла у петак, неко време се играла са њом, нису била сигурна да ли се ради о некој играчки или о правој бомби, па су је сликали. То је трајало неко време, све док један од старијих дечака, није бомбу бацио на ливаду, где је она експлодирала. Експлозија је била толико јака, да се цело село затресло - рекли су мештани за "Санџак лајв".

Инцидент је изазвао озбиљну забринутост и страх међу мештанима. Локална полиција је интервенисала одмах након инцидента и обавила истрагу на месту догађаја.

(Блиц/Санџак лајв)

БОНУС ВИДЕО: