У току јучерашњег дана, на годишњицу смрти, породица, рођаци и  ближњи пријатељи, окупили су се да одрже помен страдалој певачици. 

Бол за прерано угашеним младим животом не престаје, а на спомен плочи нашли су се бројни букети, поруке. Највише су привукли стихови на њеном споменику у боји црног мермера. Реч је о уклесаним стиховима њене песме "Плачем данима"...

Фото: АТА имагес

 

-Кад океан смири таласе и ти душу смири своју. Живот има принципе сурове, треба и ти да имаш своје. Ја знам да тешко је када судбина одлучује и може да однесе те тамо где путеве не познајеш. Плачем данима и одлазим, тебе остављам да своју причу завршиш...- рекла је сестра у емисији "Блиц дан".

Неутешна мајка Љубица Костић донела је беле руже. Били су ту и Ксенији пријатељи Горан Стојићевић Карамела, Данијел Алибабић, Бане Девић. Млађа сестра Миа сломила се од бола и заплакала.

Фото: Немања Костић

 

- Она себи никада не би дозволила да неко види да је тужна. Туговала је у своја четири зида. Тата јој је стално говорио да учи, да се посвети школи, али када би чула музику бацила би свеске и књиге и играла. Знам да је себе давала максимално када је музика у питању и да је радила оно што је волела, а то је најважније.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: