Јована Пајић и Александар Цветковић, познатији као Сале Тропико, две године касније одржавају пријатељски однос због мезимица, а певачица је сада причала како је она доживела и проживела растајање и нов живот из корена.

Фото: АТА имагес

 

- У том тренутку стварно не знаш ко ти главу носи. Из једног односа знаш да мораш изаћи уколико себе желиш да сачуваш у неком употребљивом облику. Док си у таквој средини и заједници, од дрвета не видиш шуму и тек касније када се измакнеш, видиш шта ти је чинити. То је фаза тела без главе. Прилично је изазовно - рекла је и додала:

- Растем и ја са децом у новој улози. Раздвајање ми је донело нови фокус прилично јасан. Апсолутно сам постала јача, немам дистракције, тешења, упеглавања. Ако имаш проблеме, налазиш начин да се са тим избориш.

Фото: АТА имагес

 

На питање водитељке Гоце Тржан да ли размишља о новој љубави, Јована је одговорила да још увек није спремна.

- Отворена сам за живот. Мушкарце ја одбијам можда и несвесно. Тренутно билдујем свој живот, радим на њему. Нисам остала у свом стану, иселила сам се, рађам се из пепела. Не могу да се фокусирам на нешто друго. Субјективни осећај ове две године је три месеца. Не могу са неким сада да развијам здрав однос када ја нисам здрава - рекла је певачица на К1 телевизији, те је открила ко јој је тада био највећа подршка.

- Моје пријатељице су за мене завршиле пола посла, нашле ми стан... Имам рупу у сећању када се ради о том тренутку. Можда бих остала у том фетус положају, али је постојао неко ко је видео моју пропаст - искрена је Јована и додала:

- Ни у бесу нисам имала испаде пред децом, увек сам замишљала како би то мене расцепало, водила сам рачуна. Била сам склона томе да пеглам причу из тог страха како то на њих може да утиче.

Како медији наводе, за разлику од Јоване, Сале има нову девојку, о чему смо и ми раније писали.