На припремном рочишту, које је било затворено за јавност, Марјановић се како сазнајемо поново изјаснио да није крив, а његови браниоци предложили су нове доказе. Инсистирали су да се уради реконструкција догађаја, да се саслушају сви људи који су били на насипу тог 2. априла, као да се испита ћерка Зорана и Јелене, која је тог дана са њима била на насипу, а када је мајка отишла да трчи остала је са оцем.

Марјановић би данас требало детаљно да изнесе одбрану, осим ако не остане при оном исказу који је већ дао, када му је пре неколико година почело суђење.

Он је након тог првог процеса првостепено био осуђен на 40 година затвора за тешко убиство супруге, али је Апелациони суд укинуо ту пресуду и наложио ново суђење.

Зоран Марјановић је иначе ухапшен неких годину и по дана након убиства Јелене и у притвору је тада провео десет месеци. Он му је укунут у јуну 2018. године и од тада се бранио са слободе. Судија која га је првостепено осудила поново му је одредила и притвор након изрицања те пресуде, па је у њему провео годину дана, пошто му га је Апелација укинула у октобру прошле године.

Марјановић је на суђењима тврдио да није убио своју супругу. По савету адвоката није одговарао на питања тужиоца.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".